Szakember válaszol

Kedves látogató!

 Amennyiben bármilyen kérdésed van a gyermekvárással, születéssel, gyermekneveléssel, szoptatással, stb. kapcsolatban, regisztrálj oldalunkon és bátran kérdezz fórumunkban.

Felkészült szakemberek válaszonak minden kérdésedre!

Szakember csapatunk: szülész-nőgyógyász szakorvos, pszichiáter, gyermekorves, fejlesztő pedagógus, védőnő, szoptatási tanácsadó. 

Hozzászólások

szoptatás

Üdvözlöm! Már nem tudok kihez fordulni,remélem itt kapok segítséget!2hónapos a kisfiam,nem szopizik,ez hosszú történet hogy mért nem!Fejem a tejem,nem sok van jó esetbe 100ml-t le tudok fejni kín keservesen,de már alig birom lelkileg is.Elektromos a gépem jó erős,ennek ellenére is a kezem majdnemhogy összes erejével nyomnom kell hogy jöjjön!Több mint fél óra mire egyet kifejek!Most a múlt héten elérkeztem arra a pontra,hogy be is lázasodtam,ügyeletre kellett mennem ott megnézték a csecsemős növérek,azt mondták hogy alig van benne tej.Ha egyáltalán van!Mondták,hogy ne fejjem,aztán negyed órát mégis engedtek,de hogy ne nyomjam!Ez kb.arra elég hogy valami elinduljon.A védőnőm azt mondta hogy mégis fejjem ki az egészet,hát ismét úgy fejem mint a láz előtt,amit a mai napig nem tudok igazából mitől volt,csak az a biztos hogy a mellemtől.Ismét fáj nagyon biztos vagyok benne,hogy ebből ismét láz lesz!Ennél több idöt már nem tudok a fejésre forditani,a picivel is foglalkozni kell,neki is elfogy ám a türelme!Teljesen kivagyok már idegileg ettől,már mondták azt is,hogy apaszam el mert ez sem állapot!De akkor meg csak sirok,pedig lehet jobb lenne!Igyis jóval több tápszert kap mint tejet!Amúgy szépen fejlődik!Ön szerint mit tegyek?Mert ezt nem birom már..